Про цукровий діабет
Продукти:
- Креветки
- Моркву
- зелений Перець
- Перець жовтий
- червоний Перець
- Сіль
- оливкове Масло
Приготування:
Перець порізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці. У сковорідку вилити трохи олії і додати кип'яченої води – згасити овочі до готовності. У процесі приготування посолити за смаком.
Креветки відварити, почистити і додати овочі, трохи згасити разом і страва готова.
Продукти | Калорії (на 100г) | Вуглеводи (на 100г) |
Креветки | 97 | 0,0 |
зелений Перець | 25 | 4,7 |
Перець жовтий | 28 | 5,3 |
червоний Перець | 30 | 5,5 |
Моркву | 34 | 7 |