Про цукровий діабет
Продукти:
- Яловичина м'якоть – 0,5кг
- Хліб білий – 2 шматочки
- Молоко
- Яйця – 2
- Сіль
- Перець
- Чорнослив
Приготування:
Хліб поламати на шматочки, залити молоком і дати настоятися. Потім вийняти з молока і віджати.
М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з хлібом. В вибити фарш яйця, посолити і додати перець.
На 20 хвилин фарш поставити в холодильник.
З фаршу сформувати коржики, на середину кожної покласти по чорносливу і скачати кульки.
Зрази приготувати в пароварці іл згасити з додаванням води.
Продукти | Калорії (на 100г) | Вуглеводи (на 100г) |
Яловичина | 190 | 0,0 |
Хліб білий | 266 | 54,3 |
Яйце | 80 | 0,6 |
Чорнослив | 250 | 65 |