Заливна яловичина : Український Діабетичний Союз
  • 14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

    14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

  • Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

    Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

  • Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

    Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

  • Тренинг по профилактике сахарного диабета

    Тренинг по профилактике сахарного диабета

Заливна яловичина

 

Продукти:

  • Яловичина – 0,5кг
  • Вода – 1кг
  • Моркву – 1
  • Цибуля ріпчаста – 1
  • Корінь петрушки – 1
  • Сіль
  • Перець-горошок
  • Лавровий лист
  • Часник
  • Желатин – 20г

Приготування:
Яловичину залити холодною водою, дати закипіти і варити близько 40 хвилин. Потім в бульйон додати сіль, перець, лаврушку, корінь петрушки, моркву і цибулю і варити ще півгодини.

Яловичину вийняти і дрібно порізати або пропустити через м'ясорубку.

Бульйон остудити, процідити, у склянці бульйону розвести желатин. Дати йому набрякнути і вилити в решті бульйон.
Бульйон поставити на вогонь, нагріти, але не допускати закипання.

У форму налити трохи бульйону, викласти подрібнене м'ясо, зверху покласти гуртки часнику і залити бульйоном.

Холодець поставити на холод, щоб бульйон застиг.

Подавати з хріном і гірчицею.

Продукти Калорії  (на 100г) Вуглеводи (на 100г)
Яловичина 190 0
Моркву 34 7
Цибуля ріпчаста 41 8,5
Желатин 350 0,6

Register

Діабет не є перешкодою для занять спортом. Навпаки, для пацієнтів з нестачею інсуліну спорт дозволяє підвищити сприйнятливість до інсуліну.

Читати далі
Young Leaders Program

Правильно підібравши дієту при діабеті, при легкій (а нерідко і при середньої тяжкості) формі цукрового діабету II типу можна звести до мінімуму медикаментозне лікування

Читати далі
Living with Diabetes

Изменить образ жизни и выработать новые, здоровые привычки людям с диабетом не так легко. Психологически комфортная среда – один из важных факторов поддержания здоровья

Читати далі