Про цукровий діабет
Продукти:
- Кабачок
- Баклажан
- Помідори
- Цибуля ріпчаста
- Сир
- Часник
- Зелень
Приготування:
Всі овочі порізати кружальцями і викласти шарами в сковороду: шар баклажанів, шар кабачків, шар помідорів, цибулі.
Видавити кілька зубчиків часнику.
Кожен шар трохи посолити.
Зверху покласти платівки сиру так, щоб повністю закрити всі овочі.
Влити в сковорідку трохи рослинного масла і кип'яченої води.
Поставити в розігріту духовку. Запікати близько 50-60 хвилин.
Подавати, посипавши зеленню.
Продукти | Калорії (на 100г) | Вуглеводи (на 100г) |
Баклажан | 28 | 5,5 |
Помідори | 20 | 3,5 |
Цибуля ріпчаста | 41 | 8,5 |
Кабачок | 25 | 5,5 |
Сир | 430 | 0 |