Про цукровий діабет
Продукти:
- Філе риби (судак, тріска, минь) – 0,5кг
- Картопля – 100г
- Кабачок – 200г
- Моркву – 2шт
- Цибуля ріпчаста – 1шт
- Вода – 2л
- Сіль
- Перець-горошок
- Лавровий лист
- Зелень петрушки
- Лимон
Приготування:
Рибу відварити до готовності і вийняти з бульйону.
Бульйон посолити, додати всі спеції, цибулю і моркву дрібно порізати і покласти в бульйон.
Картоплю порізати кубиками і відправити в киплячий бульйон на 10 хвилин.
Кабачок почистити від насіння, порізати кубиками і покласти в суп на 15 хвилин.
Перед подаванням у тарілку покласти шматочок риби, залити супом, видавити трохи лимонного соку і посипати зеленню.
Продукти | Калорії (на 100г) | Вуглеводи (на 100г) |
Моркву | 34 | 7 |
Цибуля ріпчаста | 41 | 8,5 |
Кабачок | 25 | 5,5 |
Картопля | ||
Тріска (судак) | 85 (82) | 0 |
Картопля | 85 | 20 |