Про цукровий діабет
Продукти:
- Печериці консервовані або свіжі – 200г
- Брокколі — 100г
- Капуста цвітна – 100г
- Селера стебло
- Часник
- Сік лимона – 1 столова ложка
- оливкове Масло
- Сіль
Приготування:
Гриби порізати пластинками (якщо гриби свіжі, то спочатку відварити їх у підсоленій воді).
Брокколі і цвітну капусту відварити в підсоленій воді не більше 5-7 хвилин. Воду злити, а капусту відкинути на друшляк. Остигнула капусту порізати.
Селера дрібно порізати.
У салатнику змішати капусту, селеру і гриби. Салат заправити соусом з олії, часнику, соку лимона і солі.
Продукти | Калорії (на 100г) | Вуглеводи (на 100г) |
Капуста цвітна | 30 | 4,9 |
Брокколі | 24 | 4,7 |
Селера стебло | 19 | 2,1 |
Печериці | 27 | 0,1 |