Про цукровий діабет
Продукти:
- Філе будь нежирної риби
- Рибний бульйон
- Моркву
- Цибуля ріпчаста
- Корінь селери
- Зелень
- Томатна паста
- Лимонна кислота
- Сіль
- Цукор
- Перець
- Лаврушка
- Гвоздика
- Мускатний горіх
Приготування:
Рибу протушкувати до готовності в невеликій кількості води.
Цибулю порізати півкільцями. Морква і корінь селери натерти на крупній тертці. Овочі трохи згасити в невеликій кількості рослинного масла і залити томатною пастою, накрити кришкою і тушкувати 18-20 хвилин.
Через 20 хвилин у сковорідку влити рибний бульйон і покласти всі спеції. Тушкувати ще 10-15 хвилин. Остудити.
Рибу залити охолодженим маринадом і дати настоятися 20-30 хвилин.
Продукти | Калорії (на 100г) | Вуглеводи (на 100г) |
Риба (тріска, хек) | 85 | 0 |
Селера корінь | 37 | 6,7 |
Цибуля ріпчаста | 41 | 8,5 |
Моркву | 34 | 7 |