Перець фарширований запечений в сметані : Український Діабетичний Союз
  • 14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

    14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

  • Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

    Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

  • Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

    Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

  • Тренинг по профилактике сахарного диабета

    Тренинг по профилактике сахарного диабета

Перець фарширований запечений в сметані

 

Продукти:

  • болгарський Перець
  • Яловичина
  • Цибуля ріпчаста
  • Сметана
  • Йогурт натуральний
  • Сіль
  • Перець

Приготування:
Перець очистити від насіння.

Яловичину пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, посолити і поперчити, нафарширувати їм перці.

Фаршировані перці скласти в високу сковороду і залити водою, довести до кипіння і варити 15-20 хвилин.
Блюдо посолити і поперчити.

Перці перекласти у форму для запікання.
Сметану розвести з йогуртом, посолити і додати спеції за смаком. Цим соусом залити перці і поставити їх у духовку хвилин на 15.

Продукти Калорії  (на 100г) Вуглеводи (на 100г)
зелений Перець 25 4,7
Перець жовтий 28 5,3
Яловичина 190 0
Цибуля ріпчаста 41 8,5
Йогурт натуральний 45 3,3
Сметана 10-15% 110-120 3,2

Register

Діабет не є перешкодою для занять спортом. Навпаки, для пацієнтів з нестачею інсуліну спорт дозволяє підвищити сприйнятливість до інсуліну.

Читати далі
Young Leaders Program

Правильно підібравши дієту при діабеті, при легкій (а нерідко і при середньої тяжкості) формі цукрового діабету II типу можна звести до мінімуму медикаментозне лікування

Читати далі
Living with Diabetes

Изменить образ жизни и выработать новые, здоровые привычки людям с диабетом не так легко. Психологически комфортная среда – один из важных факторов поддержания здоровья

Читати далі