Фаршировані кабачки : Український Діабетичний Союз
  • 14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

    14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

  • Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

    Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

  • Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

    Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

  • Тренинг по профилактике сахарного диабета

    Тренинг по профилактике сахарного диабета

Фаршировані кабачки

 

Продукти:

  • Кабачок (краще великий, товстий)
  • Яловичина
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець


Приготування:

Кабачок очистити від насіння. Якщо шкіра жорстка, то зняти її, якщо м'яка, то краще залишити – так смачніше.
Кабачок порізати кружальцями, товщиною приблизно 2-3 див.
Гуртки кабачків викласти на змащене маслом деко.

Яловичину пропустити через м'ясорубку, фарш посолити, поперчити, додати одне яйце.
Підготовлений фарш викласти в кожен гурток кабачка.

поставити Деко в розігріту духовку хвилин на 25-30, кабачки не стануть м'якими, а фарш запечеться.

Продукти Калорії (на 100г) Вуглеводи (на 100г)
Кабачок 25 5,5
Яловичина 190 0
Цибуля ріпчаста 41 8,5

Register

Діабет не є перешкодою для занять спортом. Навпаки, для пацієнтів з нестачею інсуліну спорт дозволяє підвищити сприйнятливість до інсуліну.

Читати далі
Young Leaders Program

Правильно підібравши дієту при діабеті, при легкій (а нерідко і при середньої тяжкості) формі цукрового діабету II типу можна звести до мінімуму медикаментозне лікування

Читати далі
Living with Diabetes

Изменить образ жизни и выработать новые, здоровые привычки людям с диабетом не так легко. Психологически комфортная среда – один из важных факторов поддержания здоровья

Читати далі