Тушковані овочі в горіховому соусі : Український Діабетичний Союз
  • 14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

    14 листопада всесвітній день боротьби з цукровим діабетом

  • Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

    Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом

  • Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

    Цукровий діабет - треба дати дітям шанс

  • Тренинг по профилактике сахарного диабета

    Тренинг по профилактике сахарного диабета

Тушковані овочі в горіховому соусі

 

Продукти:

  • Моркву
  • Стебло селери
  • Цибуля ріпчаста червоний
  • Баклажан

Для соусу:

  • волоські Горіхи – 0,5 склянки
  • Часник – за смаком
  • Сік лимона
  • Сіль
  • оливкове Масло


Приготування:

Морква, баклажан, цибуля і селера нарізати соломкою і покласти гаситися під кришкою, додавши трохи олії і води.
Через 10 хвилин посолити і залишити гаситися ще 10-15 хвилин.

Горіхи подрібнити і висипати в блендер. Туди ж додати 2-3 столові ложки олії, лимонний сік і часник. Все подрібнити разом.
Соус трохи посолити.

Цим горіховим соусом залити готові овочі.
Перед подачею посипати різаною зеленню.

Продукти Калорії  (на 100г) Вуглеводи (на 100г)
Моркву 34 7
Баклажан 25 5,5
Селера 19 2,1
Лук червоний 41 10,5
Горіхи волоські 645 10

Register

Діабет не є перешкодою для занять спортом. Навпаки, для пацієнтів з нестачею інсуліну спорт дозволяє підвищити сприйнятливість до інсуліну.

Читати далі
Young Leaders Program

Правильно підібравши дієту при діабеті, при легкій (а нерідко і при середньої тяжкості) формі цукрового діабету II типу можна звести до мінімуму медикаментозне лікування

Читати далі
Living with Diabetes

Изменить образ жизни и выработать новые, здоровые привычки людям с диабетом не так легко. Психологически комфортная среда – один из важных факторов поддержания здоровья

Читати далі