Про цукровий діабет
Продукти:
- Гриби
- Моркву
- Цибуля ріпчаста
- Геркулес
- Сіль
- Перець, лаврушка
Приготування:
Гриби відварити і вийняти з бульйону, дрібно порізати і разом з подрібненою цибулею і морквою злегка обсмажити в олії.
Овочі з грибами повернути в бульйон, заправити суп томатною пастою і спеціями за смаком. У суп додати геркулес і варити 15 хвилин.
Продукти | Калорії (на 100г) | Вуглеводи (на 100г) |
Білі свіжі | 25 | 1,5 |
Цибуля ріпчаста | 41 | 8,5 |
Моркву | 34 | 7 |
Томатна паста | 90 | 16,5 |
Вівсяні пластівці | 305 | 53 |